Aula- en rouwcentrum Zuidplas

uitvaartverzorging van den bogerd

Rouwcentrum beheer

Moerkapelle / Zevenhuizen en Essehof in Nieuwerkerk aan den IJssel

De drie aula’s – rouwcentrums in de gemeente Zuidplas – Zevenhuizen – Moerkapelle en Essehof Nieuwerkerk aan den IJssel hebben een nieuwe beheerder. Dit is uitvaartonderverzorging van den Bogerd uit Bleiswijk.

Beheerder Arie van den Bogerd kijkt uit naar de samenwerking met de gemeente. Hij heeft de voorzieningen uitgebreid om te voldoen aan de vraag: een groot mobiel televisiescherm om beeld te kunnen voegen bij mooie herinneringen. “We zien dat er behoefte is om uitvaarten persoonlijker te maken, niet alleen met muziek maar ook met fotopresentaties. Dankzij ons scherm is dat laatste nu ook mogelijk.”

De aula in Moerkapelle is een relatief intieme ruimte. Daarnaast is er in zowel Moerkapelle als in Zevenhuizen en Nieuwerkerk een gelegenheid voor opbaring met dagelijkse controle en er is in Zevenhuizen een 24 uur kamer

zodat de familie een bezoek kan brengen op ieder gewenst moment. Arie legt uit: “Nabestaanden kunnen van deze kamer een sleutel krijgen. Dit geeft hun privacy en vrijheid.”

Arie werkt samen met C&I Catering, een lokale cateraar. Zij verzorgen de gastvrijheid, eten en drinken naar keuzen. Dit kan van sober tot uitgebreid. “Van alleen koffie en een koekje, tot een glas wijn, bier en dergelijke en (luxe) broodjes. Geheel naar wens van de nabestaanden.”

Catering door C&I Catering

 

Voor een uitvaart, moet er tussen het verdrietdoor, veel geregeld worden.

Het is dan ook prettig dat u tijdens een condoleance of uitvaart de catering uit handen kan geven.

C en I catering verzorgt zowel in het uitvaartcentrum , als bij u thuis de catering.

Ieder persoon verdient een waardig afscheid, waar men vroeger alleen de keuze had uit koffie met cake, is nu alles mogelijk is om het samenzijn persoonlijk en geheel naar uw wens te maken.

Wilt u van onze diensten gebruik maken, neem contact op met de beheerder van de aula.

Neem gerust een kijkje op de website www.cenicatering.nl

Klik op bovenstaande locatie voor de foto’s

Klik op bovenstaande locatie voor de foto’s

Klik op de bovenstaande locatie voor de foto’s

wij regelen alles van A tot Z

Contact opnemen

Telefoon:
010 - 522 27 90
Bereikbaar:
Wij zijn dag en nacht (24/7) bereikbaar